Átalakítások

Ön hoz egy autót nekünk, valamint hozza ötletét, elképzelését - mi pedig kivitelezzük. Járművét átalakítjuk elképzelései szerint.

Munkánk során sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akiknek nem pusztán egy raktérhűtő berendezésre van szükségük, de tevékenységük miatt kisebb nagyobb átalakításokat is el kell végeznünk autójukon. Készítettünk már napos baromfi szállítására alkalmas rakteret, megosztott rakteret, ahol két különböző hőmérsékletet lehet beállítani és így több fajta árut szállítani, de halottszállító autóvá való átalakítást is végeztünk már. A jármű átalakításhoz általában üvegszálas technológiát alkalmazunk, egyszerre el tudjuk végezni a raktér hőszigetelését és hűtős autóvá való átalakítását is. Új és használt raktérhűtő berendezések közül is válogathat Ügyfelünk, ezen hűtőberendezésekről a „Raktérhűtés” menüpont alatt olvashat bővebben.

Ezen átalakítások a munkafolyamatok során félelmetesnek és durvának tűnhetnek (például gyakran kell a tetőt megvágnunk), de a végeredmény mindig precíz és pontos, a használati igényeknek maximálisan megfelel, és a higiéniás előírások is könnyebben betarthatóak a felületnek köszönhetően.  Mozgóboltokhoz, ajtó átalakításokhoz, kéthőmérsékletű terek kialakításához, és más igény szerinti átalakításokhoz is kreatívan állunk hozzá, ötletével, igényével bátran forduljon hozzánk!

A témával kapcsolatosan olvashatnak blogunkban néhány képekkel illusztrált cikket:

Mozgóbolt: http://hutosauto.blog.hu/2013/01/30/mozgoboltra_fel

Tejes autók: http://hutosauto.blog.hu/2013/02/06/itt_jon_a_tejes

Fagyis autók: http://hutosauto.blog.hu/2013/02/13/variaciok_fagyis_autora

Sajt árusító: http://hutosauto.blog.hu/2013/03/06/sajtos_autok

 

ajtó átalakítás jármű átalakítás, hőszigeteléssel Felépítmény hűtés raktér átalakítás, szigetelés Hűtős autó átalakítás átalakítás, két hőmérsékletű raktér kialakítása, szigetelés Két hőmérsékletű raktér kialakítása Raktérhűtés felszerelése Raktérhűtés kialakítása Raktérhűtés és belső szigetelés kialakítása Autó átalakítás és szigetelés Autó átalakítás és szigetelés haszongépjármű átalakítás hűtős autóvá raktérhűtés és szigetelés Térelválasztás átalakítás hűtős autóvá, szigeteléssel Ajtó átalakítás Ajtó átalakítás Raktérhűtés és térelválasztás Szervizkocsi Szervizkocsi Ajtó átalakítás Ajtó átalakítás Ajtó átalakítás Ajtó átalakítás Dacia Dokker ajtó átalakítás Ajtó átalakítás Légrugó beépítése Légrugó beépítve Raktér átalakítás Raktér átalakítás Raktér átalakítás Ajtó átalakítás Ajtó átalakítás

 


© 2020. Fólia és Klíma Kft. ::K3Net